Koncert Charytatywny na rzecz Ukrainy

Confindustria Polonia ma przyjemność ogłosić organizację Koncertu Charytatywnego , który odbędzie się 28 kwietnia w Oratorium Marianum, Plac Uniwersytecki 1 we Wrocławiu. Wydarzenie organizowane jest pod patronatem Ambasady Włoch i Włoskiego Instytutu Kultury w Krakowie.

Będziemy zbierać fundusze na wsparcie ludności ukraińskiej poprzez darowizny na rzecz NNO, organizacji non-profit, założonej w 2013 r. i zajmującej się zapewnianiem transportu, zakwaterowania i zatrudnienia dla ukraińskich uchodźców, przebywających obecnie na terytorium Polski. NNO i Fundacja Nienieodpowiedzialni powstały z inicjatywy Grupy ANG SA, firmy, która działa na rzecz budowy i rozwoju sprzedaży, biznesu oraz odpowiedzialności społecznej i etycznej.

Aby wziąć udział w koncercie, podczas którego zaprezentują się Chór Chłopięcy NFMpod dyrekcją Małgorzaty Podzielny oraz maestro Vadim Brodski przy akompaniamencie fortepianu, wymagana jest minimalna darowizna w wysokości 50 PLN od osoby, którą należy wpłacić bezpośrednio na konto NNO dopiero po skontaktowaniu się z naszym działem pomocy, w celu sprawdzenia dostępności miejsc, które – przypominamy – są ograniczone.

Prosimy o przesłanie kopii dowodu przelewu bankowego na adres mailowy:

help-ucraina@confindustria.pl

Poniżej znajdą Państwo dalsze informacje o tym, jak można przekazać darowiznę (łącznie z numerami IBAN rachunków bieżących):

ING Bank
Tytuł przelewu:“Koncert charytatywny – imię i nazwisko”

Confindustria PLN
PL76 1050 1012 1000 0090 8156 1574

Confindustria EUR
PL10 1050 1012 1000 0090 8156 1889 (SWIFT: INGBPLPW)

28 kwietnia 2022, 18:30

📌 Oratorium Marianum, Plac Uniwersytecki 1, 50-137 Wrocław