OTWARCIE NOWEGO BIURA W KATOWICACH

Rok po założeniu Stowarzyszenia Confindustria Polonia osiągnęliśmy kolejny przełomowy etap.

Z przyjemnością informujemy o otwarciu siedziby Confindustria Polonia w Katowicach.

Stworzone w odpowiedzi na potrzeby silnie zakorzenionego i rozwijającego się już środowiska gospodarczego i biznesowego, nasze Stowarzyszenie stawia kolejny krok w kierunku większej aktywności biznesowej na terenie Polski.

Decyzja o rozszerzeniu działalności w Katowicach jest ściśle związana z centralną pozycją gospodarczą województwa śląskiego. Region ten w znacznym stopniu przyczynia się do rozwoju przemysłowego całej Polski i jest siedzibą wielu firm włoskich, co stanowi przykład ważnej obecności naszego kraju na terenie Polski.

Podjęty krok w tym kierunku jeszcze bardziej zbliża nas do naszych członków i pozwala nam oferować jeszcze bardziej terminowe usługi, mające na celu zwiększenie rozwoju firm obecnych w naszej sieci.

Chcielibyśmy podziękować Marco Gambini, Prezesowi Zarządu Zannini Polska i członkowi Confindustria Polonia oraz Marco Carenie, z Rina Polska, który wraz z naszym zespołem rozpoczął tę nową przygodę.

☛ul. Mickiewicza 29 A piętro 10/15
40-085 Katowice