Roadshow – Guida Paese 2021

Confindustria Polonia ma przyjemność ogłosić rozpoczęcie Roadshow w celu prezentacji przewodnika Guida Paese 2021.

Roadshow, które rozpocznie się 12 października we Wrocławiu i obejmie 4 wydarzeń w różnych miastach Polski, pozwoli nam nie tylko zaprezentować i przekazać uczestnikom opracowany i zredagowany przez nas dokument informacyjny, na temat polskiej gospodarki, polityki i rynku, ale także wyrazić siłę sieci naszego Stowarzyszenia.

Każde wydarzenie będzie prezentować wystąpienia włosko-polskich osobistości świata biznesu oraz Systemu Włoskiego, a także wybitnych postaci z poszczególnych miast biorących udział w roadshow, które nadadzą spotkaniu dodatkowy prestiż. Cieszymy się również, że możemy zaprezentować obecność Jego Ekscelencji Aldo Amatiego, Ambasadora Włoch w Polsce, podczas jednego z ostatnich etapów w Warszawie.

Jako Confindustria Polonia zorganizowaliśmy roadshow w taki sposób, aby współdzielić ten ważny moment dla naszego Stowarzyszenia, jakim jest prezentacja Guida Paese 2021 z uczestnikami oraz  dać wyraz konkretności, która charakteryzuje naszą Sieć Przedsiębiorstw. Podczas przyjęcie nastąpi wiele okazji do nawiązywania nowych kontaktów oraz wymiany biznesowej, w formie networkingu, którym sprzyjać będzie nieformalna atmosfera oraz wybrane przez nas miejsca, w których odbędą się wydarzenia.

Podczas czterech przyjęć we Wrocławiu, Częstochowie, Gdyni, Warszawie, Katowicach nasze roadshow odbędzie się według następującego harmonogramu:

• 17:30 – 18:00/ Rejestracja
  • 18:00 – 18:05/ Wprowadzenie: przedstawiciel Confindustrii
  • 18:10 – 18:20/ Przedmowa instytucji
  • 18:20 – 18:50/ Prezentacja: Platynowy Sponsor – Santander Bank Polska S.A.
  • 18:50 – 19:00/ Prezentacja: Sponsor Srebrny
  • 19:00 – 20:00/ Networking & Aperitif

Poprzez link można wyrazić swoje zainteresowanie i zarezerwować miejsce na jeden lub więcej etapów:

W razie jakichkolwiek wątpliwości lub pytań organizacyjnych, dotyczących udziału w etapach roadshow prosimy o kontakt.

Cieszymy się, że będziemy mogli się spotkać!